به سایت رسمی شرکت دانه تاک خوش آمدید. "انسانیت به ما می گوید ، ارزش دیگران را پاس بداریم."  جهت اشتراک رایگان به قسمت تماس با ما مراجعه فرمایید"

 

قیمتهای زیر مربوط به نرخ دان با ارز نیمایی می باشد که مرغداران بر اساس نیاز کل یا بخشی از دوره خود بصورت واریزی می توانند از شرکت تعاونی مرغداران صداقت تاکستان خرید نمایند - جهت اطلاعات بیشتر به قسمت "روزنه" مراجعه نمایید

1403/02/04 سه شنبه
21700 پیشدان ویژه
20100 پیشدان
19500 میاندان
18700 پسدان
16800 پایانی
31000 آغازین بوقلمون
25200 رشد 1 بوقلمون
23200 رشد 2 بوقلمون
20500 تکاملی بوقلمون
20900  بلدرچین
افزایش پیش بینی

 

 گوشت مرغ 54000 
 گوشت بوقلمون _
پیش بینی کاهش
قیمت جوجه 25000
پیش بینی کاهش
روزنه

 

چهارشنبه 1403/01/30

باسلام و تبریک سال نو خدمت مشتریان عزیز ، با توجه به اینکه علی رقم اعلام دولت مبنی بر تغییر نکردن نرخ ارز تخصیصی برای نهاده ها و ریزمغزی های مصرفی برای صنعت دام و طیور ، شرکتها و واردکنندگان از فروش اقلام مورد نیاز خودداری کرده و یا با قیمتهای بسیار بالا اقدام به فروش میکنند، شرکت دانه تاک برای مشتریان و اعضای خود دان را با همان نرخ بهمن ماه سال گذشته عرضه میکند و همواره پشتیبان این صنعت و مشتریان خود که سالها در کنارشان بوده خواهد بود.



دوشنبه 1402/07/03

لطفا در بخش علمی ، مقاله جدید "کانیبالیسم جدید ، این بیماری خطرناک" را مطالعه فرمایید

 


 

یکشنبه 1401/05/09

 

 شرایط جدید با نرخ ارز نیمایی شرکت دانه تاک

مشتریان عزیز و اعضای محترم شرکت تعاونی مرغداران صداقت

با سلام و احترام به استحضار میرساند با توجه به حذف ارز ترجیحی از نهاده های دام و طیور نرخ نهاده ها یکسان سازی شده است و مشتریان و اعضای محترم تعاونی صداقت میتوانند دان آماده مورد نظر خود را کما فی السابق بر اساس نرخ اعلامی در سایت خریداری نمایند . جهت اطلاع بیشتر از نحوه پرداخت و قیمتهای نهایی میتوانید با توجه به شرایط پرداختی خود، با واحد توزیع شرکت تماس بگیرید تا قیمت نهایی شما بر آن اساس محاسبه و اعلام گردد.

شرکت دانه تاک همراه مرغداران کشور


 

 

سه شنبه 1400/04/08

 

شرایط فروش دان شرکت دانه تاک

مشتریان عزیز و اعضای محترم شرکت تعاونی مرغداران صداقت

با احترام به استحضار میرساند در حال حاضر سهمیه فقط برای مرغداران تخصیص داده میشود. لذا مرغدارانی که تمایل به مصرف دان پلت دارند جهت بهره وری بیتشر و سهولت کار و به منظور اینکه دان همیشه در دسترس داشته باشند میتوانند با مسئولین فروش شرکت دانه تاک تماس حاصل نمایند .با تشکر و احترام

شرکت دانه تاک همواره حامی مرغداران


 

 

چهارشنبه 99/07/09

 

توضیح در مورد اعلام نرخ روزانه

همکاران گرامی و اعضای محترم تعاونی مرغداران صداقت 

با احترام به استحضار میرساند با توجه به برنامه های متغییر تخصیص سهمیه نهاده به مرغداران که اولا به مقدار کافی توزیع نمیشود و همچنین کانالهای توزیع همواره در حال تغییر می باشد ، لذا با توجه به شرایط موجود قیمتهای اعلامی در قسمت "اعلام نرخ روزانه" بر اساس سهمیه ذرت و سویای دولتی که از سوی جهاد کشاورزی اعلام می گردد و ریز مغذی ها و سایر اقلام نیز بر اساس نرخ موجود در بازار محاسبه شده است، مرغداران محترم جهت برخوردای از شرایط خرید باید با واحد فروش شرکت تماس گرفته و بر اساس مقدار مورد نیاز خرید را بصورت واریزی از شرکت تعاونی مرغداران انجام دهند و شرکت دانه تاک بر اساس مقدار دان خریداری شده متعهد به تولید و توزیع دان اعضا می باشد.

با تشکر مدیریت شرکت دانه تاک

 


 

یکشنبه 99/03/18

 

همراهان محترم شرکت دانه تاک

شرکت دانه تاک تولید کننده خوراک پلت از سال 1355 تا کنون بدون وقفه به فعالیت خود ادامه داده و حتی یک روز هم مشتریان و واحدهای مرغداری بدون بار نمانده اند . همانطور که مستحضر هستید از اسفند ماه سال 98 توزیع نهاده های اصلی (ذرت و سویا) بخصوص سویا به انحصار سازمان جهاد کشاورزی درآمده است و سازمان جهاد کشاورزی نیز بر اساس جوجه ریزی و سماصط مقداری نهاده به مرغدارها اختصاص میدهد و سهمیه ای برای کارخانجات در نظر گرفته نشده است، لذا از کلیه مرغداران تحت پوشش شرکت خواهشمندیم جهت دریافت سهمیه نهاده خود به اداره جهاد کشاورزی شهر و استان خود مراجعه نمایند و پیگیر نهاده های اختصاص یافته خود باشند و ما را در جریان سهمیه اختصاص یافته خود بگذارند. سایر نهاده ها همچون اسیدهای آمینه و ویتامینها توسط سازمان دامپزشکی سهمیه بندی شده و به کارخانجات تعلق میگیرد که در صورت دریافت ، به همان قیمت دولتی در دان مصرف میشود. در غیر اینصورت اگر مرغداران نتوانند سهمیه خود را از سازمان جهاد کشاورزی بگیرند بالاجبار باید نهاده های مورد نیاز خود را از بازار آزاد و از مرغدارانی که سهمیه نهاده انها در زمان مناسب بدستشان نرسیده است با قیمت تقریبا دوبرابر تهیه کنند و این امر به ضرر تولید خواهد بود و مرغ حاصل از تولید آن به بیش از کیلویی  یازده هزار تومان خواهد رسید که قطعا با وضعیت حاکم بر جامعه و وضع معیشتی مردم و بیماری کرونا به صرفه نخواهد بود.  امید است در این وضعیت نا بسامان اقتصادی و جنگ جهادی با استکبار جهانی سازمانهای مربوط ( سازمان جهاد کشاورزی و سازمان دامپزشکی) با همکاریهایی که میتوانند انجام دهند حامی واحد های تولیدی باشند تا بتوانیم در این امر هم سربلند باشیم.

مدیریت شرکت دانه تاک

 


چهارشنبه 98/09/20

 

تولید خوراک دام و طیور در مراکز پرورش ممنوع است

 

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: تولید هر نوع خوراک دام و طیور فقط در کارخانجات تولید خوراک که دارای پروانه بهداشتی دامپزشکی باشند، مجاز است.
یداله کلهر اظهار کرد: با توجه به تخصیص ارز دولتی به واردات نهاده های دامی به کشور و لزوم پایش این محموله ها  حسب دستورالعمل سازمان دامپزشکی کشور، تولید هرگونه خوراک دام و طیور در مراکز پرورش ممنوع و پرورش دهندگان ملزم به دریافت خوراک «غیر علوفه ای» مورد نیاز خود از کارخانجات تولیدی واجد پروانه بهداشتی دامپزشکی شدند.
وی با اشاره به امکان انتقال آلودگی های میکروبی و ویروسی به مزارع پرورش دام و طیور از طریق نهاده های دامی افزود: در کارخانجات تولید خوراک واجد پروانه بهداشتی، به دلیل حضور فعال دامپزشک مسئول فنی بهداشتی و نظارت بر اجرای ضوابط قرنطینه ای و تولید خوراک بر اساس دستورالعمل های بین المللی و همچنین پخت خوراک در دمای بالا، امکان انتقال آلودگی به مزارع پرورش کاهش یافته و رهگیری محصولات و نهاده ها نیز به سهولت انجام می شود.
کلهر خاطرنشان کرد: رصد و پایش نهاده های دامی بر عهده سازمان دامپزشکی کشور قرار گرفته و اداره کل دامپزشکی استان قزوین نیز  با کمک معاونت بهبود تولیدات دامی در این زمینه پیشرو است.
وی یادآور شد: تولید و مصرف خوراک دام در واحدهای تولیدی زنجیره ای و دارای امکانات کارخانجات تولید خوراک که مورد تایید دامپزشکی باشد، بلامانع است.

 


 

شنبه 98/08/18

بازدید مدیریت شرکت دانه تاک از شرکت

Pintaluba

 

Mr. Vahid Ghadyani commercial manager and nutritionist of Dantak.Ltd , visited Andres Pintaluba group in Reus of Spain , Goals of this visit was Getting acquainted with the process of production and packaging and getting acquainted with new products and meeting managers and partners of Andres Pintaluba company , that was very appreciate for us that We able to visit this good and advanced factory with our colleagues , The factory was advanced and modern , and safety and hygiene issues were met. We were given a full explanation by the production operator and we were visiting the factory for a full day , Andrés Pintaluba was founded by Andreu Pintaluba Esporrín, in the city of Reus in 1978. Pintaluba’s international reach extends to more than 72 countries. We use some of the products of this company like enzymes and this meeting was very useful for getting acquainted with new products and ensuring the conditions of production. Special thanks to Mr.Roshandel , Dr.Kalantari (Representative agents in Iran) and Mr.Pintaluba (director manager) and Mr.Saul Escobero (Technical Marketing Director)

 


 

 شنبه 97/7/2

 

 

 مرغ های گرسنه

مرغ چه داند قیمت پوند و دلار

 

اکنون حدود 20 روز از اعتصاب سوم کامیون داران گذشته است و آنها هنوز به خواسته های خود نرسیده اند . گویا صدای آنها شنیده نمیشود و قرار هم نیست شنیده شود . گرانی موارد مورد نیاز آنها و عدم وجود لاستیک و گرانی بیش از حد آن باعث شده که رانندگان برای بار دیگر دست به اعتصاب بزنند و جاده های کشور فقط شاهد تردد سواریها باشند . مختل شدن سیستم حمل و نقل جاده ای برای اصناف مختلف تبعات متفاوتی دارد . برخی از آنها با مختل شدن باربری فقط چند روزی تولید نخواهند کرد اما مثل همیشه دیوار این مرغدار از همه کوتاه تر است . . حدود 100 میلیون قطعه مرغ در مرغداری ها وجود دارد که از دنیا بی خبر هستن و نشستن پای سفره(دان خوری) تا یه مشت دانه براشون بیاد غافل از اینکه اون بیرون خبری از دان نیست . این وسط سوء استفاده کننده های زیادی هم هستن که ذرت و سویا را 400 تا 500 تومان (فعلا) بالای قیمت بازار میفروشند . خب بنظر شما میشه مرغ را گرسنه نگهداشت؟ یا باید با این قیمتها خرید و دان برای مرغ درست کرد؟ و اگر این مرغها این دان را بخورند فردا روزی قیمتشان  گران شد ! در وصف تحلیل و گرانی بازار مرغ حرفی از این اعتصاب خواهد شد یا خیر؟ خلاصه بنظر میرسد این تن دادن به خواست رانندگان محترم از طرف دولت باید انجام بگیرد . چرا که هنوز دلار از 3800 تومان به 4200 تومان نرسیده بود که عوارضی جاده ها 50% گران شد چه  برسد الان که قیمت دلار (مگو) شده است . خلاصه آقایان فکری برای مرغ های گرسنه بکنید آنها بی تقصیرند . از قدیم گفته اند : مرغ چه داند قیمت پوند و دلار 

 


 

شنبه97/5/27

شما هم بخوانید " واردات نهاده های دامی با ارز 3700 تومانی"

نوشتن سر تیترهای درشت با عناوینی مهیج ابزاری است برای رقابت بین رسانه ها . خبری در ای تی پی نظرم را جلب کرد که نوشته بود " واردات نهاده های دامی با ارز 3700 تومانی" خوب بسیار جمله مهیجی بود و باعث شد خبر را تا به اخر بخوانم . در خبر انتقادات زیادی شده بود از انحصار واردات نهاده های دامی بین 2 نفر که خب همه ما میدانیم آن دونفر چه کسانی هستند ولی مساله این است که گویا کسانی که در مسندی بعنوان کمیسیون کشاورزی مجلس نشسته اند و هر روز در مجلس شورای اسلامی میخواهند از کشاورزی کشور دفاع کنند گویا انگار دوسه هفته ای هست ، از سفر چندین ساله فرنگ برگشته اند و هیچ خبری از وضعیت کنونی کشور ندارند . همواره میگویند بابا این انحصار را بردارید و بگذارید تشکل های مرغداران خودشان برای واردات اقدام کنند – بسیار جای تعجب است از نماینده مجلسی که عضو کمیسیون کشاورزی مجلس هم هست – کدام تشکل برادر من؟ کدام توان مالی نماینده من؟ کدام بنیه مالی عزیز دل کشور؟ مگر این راه کار شد برای تولید گوشت مرغ؟ ایشان پرسیده اند چرا نهاده های دامی ارز دولتی گرفته اند ولی باز مرغ گران شد؟ خب حالا باید یک نفر بیاید توضیح دهد مهندس جان (یا دکترجان) اولا نهاده ها فقط ذرت و سویا نیست که ارز بگیرند و مرغ گران نشود . تقریبا 2درصد خوراک محصولات پتروشیمی هست که 3 برابر گران شده اند و همچنین 40 درصد آن نیز مواد وارداتی مثل ویتامینها و اسیدهای امینه هستند که ارز به آنها نمیدهند . دوما قیمت جهانی ذرت و سویا جهانی هم به نسبت سال گذشته 30 درصد افزایش داشته است . خب همه اینها را که کنارهم قرار میدهیم میبینیم قیمت مرغ باید حداقل 50درصد گران شود که هنوز هم آنقدر گران نشده است . زیرا اگر به نهاده ها ارز تعلق نگیرد که قیمت مرغ این نباید باشد . سوما انحصاری در کار نیست ، هرکسی میتواند به معاونت بازرگانی وزارتخانه مراجعه کند و اقدام به واردات کند ولی آیا از توان مالی و تخصص کافی برای واردات برخوردار هستند ؟  در پایان خبر ، مدیر عامل اتحادیه دامداران کشور دیدگاه  واقعی تری نسبت به موضوع داشتند و عوامل را با دید کارشناسانه توضیح دادند . خلاصه اگر میخواهید خبر کامل را بخوانید به سایت ای تی پی نیوز سر بزنید .


 


 

دوشنبه 97/5/8

توقف ثبت سفارشات نهاده های دامی 

محمد یوسفی رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی ،با انتقاد از ثبت سفارش واردات نهاده‌های دامی اظهار کرد: طی 20 روز اخیر، وزارت صنعت، معدن و تجارت(صمت)، ثبت سفارش واردات نهاده‌های دامی کنجاله سویا و ذرت را تا روشن شدن وضعیت واردکنندگانی که ارز یارانه‌ای گرفتند، متوقف کرد.
به گفته وی، توقف ثبت سفارش واردات نهاده‌های دامی به مرور اثر خود را تا یک ماه آینده بر بازار خواهد گذاشت چرا که بیش از 90 درصد کنجاله سویا مورد نیاز واحد های دامداری و مرغداری وارداتی است.
یوسفی از افزایش 5 درصدی قیمت ذرت در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو ذرت برزیل با نرخ 1180 تومان تحویل بنادر و 1380 تومان در اختیار مرغداری قرار می‌گیرد که به سبب کاهش عرضه در برابر تقاضای ناشی از توقف ثبت سفارش در چند روز اخیر به طور متوسط در بازار 5 درصد افزایش داشته است.
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی، قیمت کنونی هر کیلو کنجاله سویا تحویل به مرغداران را همانند روزهای اخیر2 هزار و 500 تا 2 هزار و 800 تومان اعلام کرد.

 


 

پنجشنبه 97/4/28

قطع شدن برق چالش جدید این روزهای مرغداران



 

این روزها بدلیل گرمای شدید هوا و عدم ساخت نیروگاه ها در دولتهای اخیر و مصرف بیشتر مردم در این ایام گرم ، مصرف برق بیشتر از تولید آن شده است . با توجه به اینکه برق ماهیتی غیر قابل ذخیره سازی دارد بنابراین نمیتوان با آن مانند مرغ برخورد کرد یعنی اداره پشتیبانی امور برقی وجود ندارد که در ارزانی و کم مصرفی برق را نگهداری کند و در گرانی و پر مصرفی آن را بفروشد . به هر حال ، باید در مصرف برق صرفه جویی کرد . همچنین دولت طرحی برای اولویت بندی برای صنایع و سایر مکانها در نظر نگرفته و همه را به یک دید نگاه میکند لذا تقریبا همه ما روزی یکبار قطع شدن برق را داریم . اما اینکه شما در خانه باشید و برق قطع شود و کولر خاموش شود نهایتا دوساعت باید در گرما سر کنید یا اینکه از فرصت استفاده کرده و یک دوش خنک بگیرید و به آب دادن گلها بپردازید تا برق وصل شود با اینکه در گرمای 45 درجه در سالن مرغداری برود و بعد از دو ساعت ، مرغها یکی یکی تلف شده باشند خیلی فرق دارد . قسمت غم انگیز ماجرا اینجاست که به نقل از مشرق نیوز ثروتمندان ، بیشتر از صنایع برق مصرف میکنند - البته ثروتمندان داخل کشور ، انهایی که در خارج کشور هستند در امار نیستند – ( بدون شرح ) . حال امیدواریم که در این روزهای پرمصرف دولت محترم و شرکت توزیع برق برنامه ای تقریبا منظم از زمان بندی قطع شدن برق را از طریق کانالهایی که بیشتر مردم ارتباط دارند مانند تلگرام(که البته فیلتر هست) یا هرچی که فیلتر نیست و مردم استفاده میکنند اطلاع رسانی کنند تا عده ای در اسانسور گیر نکنند . گوشیها شارژ داشته باشند . تمهیدات لازم برای صنعت دیده شود و دستگاهها دچار خسارت نشوند .  

 



دوشنبه96/10/25

هر دم ازین باغ بری می رسد 

 وقتی نظامی گنجوی در قرن ششم هجری در مخزن الاسرار این شعر را سرود گویی از حال و روز امروزه مرغداران جامعه ما خبر داشت . بعد از گرانی جوجه و کمبود ذرت و سویا و سایر نهاده های خوراکی و عدم تعلق گرفتن ارز دولتی به محصولات وارداتی و الزامی خوراک ، شیوع آنفلوانزا و خشکسالی و بسیاری پدیده های طبیعی و غیر طبیعی دیگر ، آتش سوزی در یکی از کارخانه های اصلی تولید کننده ویتامین های خالص در اروپا باعث گران شدن بی سابقه مکملهای خوراک طیور شده است . آتش سوزی در 31 اکتبر 2017 در کارخانه بی آ سف آلمان که یکی از تولید کننده های عمده ویتامینهاست باعث گردیده اقلام برخی از ویتامینها تا 10 برابر گران شوند و این روند تا بازسازی مجدد این کارخانه که پیش بینی میشود تا مارس 2018 بطول بی انجامد ادامه خواهد داشت . و البته با راه اندازی مجدد این کارخانه هنوز تا اینکه تولید آن بصورت روتین و منظم دربیاید خیلی فاصله هست . این افزایش بی سابقه قیمت ویتامینهای خالص حدود 3% درقیمت نهایی خوراک تاثیر گذار است چیزی حدود 500 ریال پس  شنیدن خبر اتش سوزی کارخانه ای در آن طرف دنیا در کنار سایر مسائل و مشکلات مرغداری تنها این بیت به نظر میرسد - هر دم ازین باغ بری میرسد نغزتر از نغزتری میرسد



چهارشنبه 96/5/4

مرغ 7500 تومان گران نیست

 

میزان جوجه ریزی تابستان نسبت به بهار 2 درصد و نسبت به تابستان گذشته 5 درصد افزایش داشته است . افزایش جوجه ریزی در تابستان صرفا به منزله تولید جوجه بالاتر نیست ، چون مهمترین عامل کاهش پرورش موفق مرغ در تابستان ، گرمای هوا بخصوص عدم جوجه ریزی در مناطق گرمسیری میباشد که عمدتا امکان جوجه ریزی در تابستان برای آنها میسر نیست . تلفات ناشی از بیماری ها  مزید بر علت است که توازن نسبت جوجه ریزی ، به تولید مرغ در تابستان رعایت نشود . اما تقاضای مرغ همچنان هست و مردم با این کارها کارندارند . قیمت بالای جوجه و هوای گرم و تلفات و بیماری و هرچیزی که عامل گرانی میتواند باشد به آنها مربوط نیست . اما قیمت مرغ ، چرا!!! مربوط است . و البته این حق هر مصرف کننده ای است که علت گرانی کالای مصرفی اش را بداند و در اینجا وظیفه دولت و ماست که بتوانیم مردم را آگاه کنیم . دولت با در اختیار داشتن رسانه که مهمترین عامل در انتشار اخبار است و ما نیز با هرآن روشی که میتوانیم ، مصرف کننده را آگاه کنیم و متقاعد کنیم که مصرف کننده عزیز، با توجه به شرایط کنونی مرغ 7500 تومانی مرغ گرانی نیست . 


سه شنبه 95/5/12

مقاله عملکرد مطلوب بوقلمون در تابستان - سال 2016 جشن 100 سالگی شرکت Cobb هم اکنون در

گروه علمی مطالعه نمایید

 


 

دوشنبه 95/5/11

مرغ و ذرت

سال گذشته مرغداران ضرر و زیان فراوانی را متحمل شدند و تعداد زیادی از آنان ورشکست شده و میدان را ترک کردند . متولیان این صنعت از پایان سال گذشته شروع به کاهش میزان جوجه ریزی برای حل این مشکل نمودند و اعلام کردند مقدار بهای متعارف فروش مرغ 7000 تومان میباشد . این در حالیست که در آن زمان قیمت ذرت 700تومان بود ولی با گذشت 4 ماه از سال قیمت این نهاده اصلی تامین انرژی طیور بدلایل نامعلوم و مبهمی سر به فلک گذاشت و با افزایش 60درصدی(در زمان نگارش این مقاله) به بالاتزین حد خود در سالهای اخیر رسید . اگر حتی افزایش قیمت جوجه را ندیده بگیریم نرخ این نهاده بطور میانگین براساس جیره عمومی 15% خوراک را نسبت به قبل گران میکند و با توجه به اینکه تقریبا 75% بهای تمام شده مرغ را خوراک تشکیل میدهد افزایش قیمت خوراک نسبت به قبل باعث افزایش 11درصدی قیمت مرغ نسبت به زمان براورد یعنی 7600 تا 7800 تومان میشود . بدیهی است این افزایش نرخ نهاده ها از دید مصرف کننده پنهان است و او فقط به قیمت مرغ فکر میکند ولی این مسایل همیشه عرصه را برای مرغدار تنگ میکنند .

 جهت عضویت در کانال رسمی تلگرام ما به

telegram.me/danetak

مراجعه نمایید


 

دوشنبه 95/4/28

همکاران محترم : به اطلاع میرسانیم تحویل بار فقط و فقط با ارائه کپی کارت ملی و کد پستی

امکان پذیر می باشد و از تحویل بار بدون مدارک فوق معذوریم

واحد توزیع شرکت دانه تاک


 

پنجشنبه 95/1/20

آمار جوجه ریزی به زبان ساده

مصرف سرانه گوشت مرغ در ایران 25.4 کیلوگرم میباشد و با توجه به جمعیت کنونی کشور ، ایران سالیانه حدود 2.1 میلیون تن گوشت مرغ مصرف میکند و این در حالیست که تولید گوشت مرغ میانگین کشور سالانه حداقل 2.6 میلیون تن است ( یعنی حدود 20 درصد اضافه تولید) بعبارتی تولید جوجه یکروزه در یک ماه باید حداکثر 90 میلیون قطعه باشد که با احتساب تلفات و سایر به تولید 2.1 میلیون تن در سال برسیم و میزان تولید و مصرف تقریبا یکسان شود . پس هر چقدر این آمار جوجه ریزی از مقدار 90 میلیون قطعه ماهیانه بیشتر شود ریسک جوجه ریزی بالاتر خواهد بود

با ما باشد و آمار جوجه ریزی را دنبال نمایید 

کانال تلگرام ما

telegram.me/danetak

 


 

چهارشنبه 94/10/09

اطلاعیه رسمی دامپزشکی تاکستان در رابطه با ماشین های حمل مرغ زنده

شبکه دامپزشکی تاکستان طی نامه ای اعلام کرد از تاریخ 94/10/12 جهت صدور مجوز حمل مرغ زنده کلیه خودروها باید دارای کد رهگیری دامپزشکی باشند و برای خودروهایی که کد رهگیری دامپزشکی ندارند از آغاز هفته آتی مجوز حمل مرغ صادر نمیگردد

 



یکشنبه 94/9/8

برای مجوز جوجه ریزی پروانه بهره برداری و بهداشتی مرغداران باید 60 روز اعتبار داشته باشد

طی نامه شماره 1081 مورخ 94/9/7 اتحادیه شرکتهای تعاونی کشاورزی مرغداران استان قزوین خطاب به کلیه شرکتهای تعاونی کشاورزی مرغداران ، از آنان خواست تا ضمن مطابقت اصل پروانه بهره برداری و بهداشتی دارای اعتبار شصت روزه با تصویر پروانه های صادره ، از ثبت درخواست جوجه ریزی برای واحدهای بدون پروانه جدا خودداری نمایند . متن کامل نامه را در زیر ملاحظه فرمایید

 



پنجشنبه 94/5/15

فعال سازی دریافت پیامک های ارسال قیمت

مشتریان گرامی و همکاران گرامی چنانچه بنا به دلایلی ارسال پیامکهای تبلیغاتی اپراتور خود را غیر فعال کرده اید و هم اکنون نمیتوانید از خدمات سامانه پیامکی دانه تاک بهره مند شوید  کافیست به شرح زیر عمل کنید

مشترکین همراه اول جهت فعالسازی دریافت پیامک عدد 2 را به شماره 8999 ارسال نمایید

مشترکین ایرانسل جهت فعالسازی و دریافت پیامک عدد 2 را به شماره 5005 ارسال نمایید


همچنین جهت استفاده از خدمات سامانه پیامکی شرکت دانه تاک میتوانید با شرکت تماس بگیرید

با تشکر مدیریت شرکت دانه تاک

 


کلیه حقوق این سایت متعلق به شرکت دانه تاک می باشد
All right reserved@2012 , weger.ir